Notă de informare privind prelucrarea datelor personale pe site-ul www.rezidentialvest.ro

1. CINE SUNTEM?

VAMT EXPERT IMOB S.R.L. este o societate cu sediul în Paulesti - Prahova având numărul de ordine în Registrul Comerțului J29/3459/2019, cod unic de înregistrare 42026197.

Colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la dumneavoastră în calitate de utilizator al website-ului nostru, ceea ce, în conformitate cu legislaţia Uniunii Europene privind protecția datelor personale, ne conferă calitatea de operator de date pentru astfel de date.

Protecţia datelor dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Prezenta notă de informare cu privire la Prelucrarea Datelor Personale descrie modalitatea noastra privind colectarea și utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră personale ca urmare a interacţiunii cu website-ul nostru.

2. CE DATE PRELUCRĂM DESPRE DUMNEAVOASTRĂ?

2.1 Atunci când vizitaţi website-ul nostru, prelucrăm următoarele date:

2.1.1 Utilizarea website-ului:

2.1.1.1 Website-ul colectează în mod automat anumite informații și le stochează. Aceste informații includ adresa de IP, locația generală în care se află computerul sau dispozitivul dumneavoastră, tipul de browser, sistemul de operare, momentul accesării, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al paginilor website-ului nostru, informații despre dispozitiv, programe vizualizate, id dispozitiv.

2.1.1.2 Folosim aceste informații pentru a ne putea concepe site-ul şi aplicaţia în așa fel încât să se adapteze mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să vă folosim adresa IP pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de serverele noastre.

2.1.1.3 Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea pe site şi a asigura securitatea site-ului. Datele sunt păstrate timp de un an de la data vizitei.

3. PARTAJĂM DOAR ANUMITE PARȚI DIN DATELE DUMNEAVOASTRĂ, DOAR DACA SUNT NECESARE ȘI NUMAI UNOR CATEGORII DE TERȚI:

3.1 Altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre;

3.2 Altor entitaţi cum ar fi autoritățile și instituțiile publice, contabilii, auditorii, avocații și alți consilieri profesionali externi, în cazul în care activitatea acestora necesită cunoașterea acestora sau în cazul în care legea ne impune să le divulgăm;

4. VOM DIVULGA DATELE DUMNEAVOASTRĂ UNOR TERȚI ÎN URMATOARELE SITUAȚII:

4.1 În cazul în care ne solicitaţi sau ne daţi acordul în acest sens;

4.2 Persoanelor care pot demonstra că deţin autoritatea legală de a acţiona în numele dumneavoastră;

4.3 În cazul în care este interesul nostru legitim să facem acest lucru pentru a administra, extinde sau dezvolta activitatea comercială;

4.5 În cazul în care avem obligaţia de a dezvălui datele dumneavoastră personale pentru a respecta o obligație legală, orice solicitare legală din partea autorităţilor guvernamentale sau executive, şi după cum poate deveni necesar pentru a îndeplini anumite cerinţe de securitate națională sau de aplicare a legii sau a de preveni anumite activităţi ilegale;

4.6 Pentru a răspunde oricăror pretenţii, pentru a ne proteja drepturile noastre sau ale unui terţ, pentru a proteja siguranţa oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală.

5. MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

5.1 Modificări ale prezentei politici de confidențialitate ce vor apărea pe parcurs vor fi publicate în această pagina web fără o informare prealabilă. “Termeni și Condiții” constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și Societate în privința utilizării acestui site web. Societatea își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

6. INFORMAȚII PENTRU UTILIZATORI

Vă rugăm să luați în considerare faptul că, în calitate de utilizator (vizitator), responsabilitățile dumneavoastră sunt urmatoarele:

6.1 Atunci când situația cere, să modificați datele de înregistrare pentru a fi reale, corecte și complete.

6.2 Ne rezervăm dreptul de a prelucra și folosi informațiile pe care ni le furnizați pentru a vă informa asupra acțiunilor de marketing și ofertelor companiei.

7. ÎN CALITATE DE UTILIZATOR VĂ ASUMAȚI URMATOARELE OBLIGAȚII:

7.1 Să nu publicați materiale care conțin viruși sau alte programe distructive, care au rolul de a distruge acest sistem sau orice sistem sau informație conexe acestui site web;

7.2 Să nu publicați materiale cu drept de autor dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialele respective;

7.3 Să nu publicați materiale obscene, denigratoare, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizica.

Str. Targoviștei, Nr.12, Ploiești
vanzari@rezidentialvest.ro

Politica de confidențialitate |  VAMT © 2020

Notă: Imaginile tip randări sunt cu titlu de prezentare și e posibil să intervină modificări. Mobilierul este exclusiv cu titlu de prezentare, nefiind inclus în oferta constructorului.
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Dezvoltatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând grila de prețuri pentru apartamentele disponibile. Pentru oferta completă și actualizată, vă invităm să luați legătura cu un consultant dedicat de vânzări.

Branding | Rebranding | Webdesign